Zona de matolls on s'ha trobat una dona morta a Sant Vicenç de Castellet
Lloc on s'ha trobat una dona morta a Sant Vicenç de Castellet (Núria Bacardit)

Possible crim masclista al Bages: troben una dona morta en una zona de matolls cremada

La dona l'han trobada juntament amb un home mort i una menor ferida

Actualitzat
TEMA:
Policial

Els Mossos d'Esquadra han trobat el cos d'una dona calcinat a les afores de Sant Vicenç de Castellet. El cas s'investiga com un crim de violència masclista.

Cap a les 3 de la matinada d'aquest divendres han rebut un avís d'incendi en una zona de matolls. Un cop allà, han trobat un vehicle amb un home i una nena menor de dos anys a l'interior.

El Servei d'Emergències Mèdiques ha certificat la mort del conductor i ha assistit la petita, que està fora de perill. Tots dos tenien cremades.

En relació a la mort d'aquestes dues persones, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat que existia un procediment obert al jutjat de violència sobre la dona de Terrassa per una denúncia per violència verbal presentada per la dona el passat mes d'abril. Aquesta procediment ja tenia assenyalada data de judici per al proper mes d'octubre

Els Serveis Socials de Terrassa feien seguiment de la família. El mateix jutjat de violència sobre la dona de Terrassa, al tenir obert un procediment per aquesta denúncia, també tramitava el procediment civil de divorci de la parella. 

Aquest divendres al migdia s'ha fet a la ciutat un minut de silenci pel que seria el vuitè feminicidi d'aquest 2021 a Catalunya. 

 

Les dones que creguin que poden estar patint violència per part de la parella o exparella tenen diversos recursos per demanar ajuda. El telèfon específic d'atenció i informació és el 900 900 120. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

Els Mossos disposen d'un WhatsApp d'informació i consulta per a les víctimes de violència masclista, al 601 00 11 22. L'Institut Català de les Dones té habilitats un número de WhatsApp i un correu electrònic: 671 778 540 i 900900120@gencat.cat.

ARXIVAT A:
Policial Violència masclista
Anar al contingut