Barcelona

Posen en marxa la campanya "Jo no t'espero" de rebuig a la visita del papa

La visita del papa a Barcelona aixeca admiracions i recels. En aquesta última banda s'ha d'emmarcar la campanya "Jo no t'espero", un lema que també es va fer servir en la visita de Benet XVI a València i que abanderen una cinquantena d'associacions, entre les quals n'hi ha de laïcistes, feministes, sindicats o associacions de veïns. Els promotors de la iniciativa faran una concentració el pròxim dia 4 de novembre a les 7 de la tarda la plaça de Sant Jaume per denunciar el suport institucional a la visita.

Actualitzat
Entre les entitats adherides al "Jo no t'espero" hi ha Ateus de Catalunya, Avalot-Joves de la UGT, la Fundació Pere Ardiaca, la Xarxa de Dones per la Salut i la FAV Sabadell.

Els responsables de la campanya volen "expressar que la societat és plural i que, per tant, cap moral privada pot pretendre monopolitzar l'espai públic i també una defensa de la laïcitat en un moment en què encara l'estat espanyol manté un tracte de privilegi cap a l'Església catòlica". La visita costarà 700.000 euros a les administracions catalanes.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut