Gareth Bale i Cristiano Ronaldo es veuran les cares per fer-se un lloc a la final de l'Eurocopa (EFE)
Futbol

Portugal i Gal·les s'enfrontaran per fer-se un lloc a la final de l'Eurocopa

Duel entre els davanters del Reial Madrid per jugar la gran final de l'Eurocopa amb les seves seleccions

Actualitzat

La primera semifinal de l'Eurocopa de França, Portugal-Gal·les, ve carregada amb el morbo de veure els dos davanters més importants del Reial Madrid cara cara, Cristiano Ronaldo contra Gareth Bale.

Portugal, sense mostrar un joc gaire espectacular i, fins i tot, de vegades patint, ha aconseguit plantar-se a les portes de la gran final. Mentre que Gal·les mai havia arribat tan lluny en la màxima competició europea.

Els números en el duel particular entre Cristiano i Bale estan força igualats: el portuguès ha fet dos gols i dues assistències, i el gal·lès ha marcat en tres ocasions i ha donat un passada decisiva per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Altres protagonistes més enllà dels dos davanters del Reial Madrid són el també jugador blanc Pepe, dubte per uns problemes físics i, la sensació del torneig, el jove davanter portuguès Renato Sanches, que amb els seus gols i el seu joc preciosista ha estat determinant per conduir Portugal fins al partit d'aquesta nit. Per la banda de Gal·les, la baixa més sensible és la d'Aaron Ramsey per sanció.

Dues seleccions que busquen el seu lloc a la història: Portugal vol trencar amb la maledicció de no haver guanyat mai l'Eurocopa tot i ser la selecció que més partits ha jugat a la història d'aquesta competició, mentre que Gal·les vol aconseguir la gesta de plantar-se a la gran final per primer cop.

Anar al contingut