L'Estádio do Dragao decidirà el pròxim rival del Barça a la Champions (Reuters)
Lliga de Campions

El Porto o el Liverpool seran el pròxim rival del Barça a les semifinals de la Champions

Els anglesos tenen dos gols d'avantatge del partit d'anada a Anfield, però els portuguesos confien poder remuntar a l'Estádio do Dragao, com ja fa ver contra la Roma als vuitens de final

Actualitzat

El Porto o el Liverpool serà el pròxim rival del FC Barcelona a les semifinals de la Lliga de Campions. Els anglesos tenen dos gols d'avantatge del partit d'anada a Anfield, però els portuguesos confien poder remuntar a l'Estádio do Dragao, com ja fa ver contra la Roma als vuitens de final.

L'equip portuguès va guanyar 0 a 3 el Portimonense en partit de Lliga i té la baixa del camerunès Vincent Aboubakar, lesionat de llarga durada, i el dubte de l'extrem mexicà Jesús Corona, amb un petit esquinç de turmell. Per contra, el tècnic, Sérgio Conceiçao, podrà comptar amb Pepe i Héctor Herrera, que no van jugar el partit d'anada per sanció.

El Liverpool s'ha entrenat a casa abans de marxar cap a Portugal. Els jugadors de l'equip anglès se saben favorits, però no volen pecar d'excés de confiança, tenint en compte les remuntades que hi ha aquesta temporada. L'última victòria contra el Chelsea a la Lliga els dona confiança i, tot i el 2 a 0 de l'anada, no sortiran a especular. El triplet ofensiu Salah-Mané-Firmino té la titularitat assegurada.

Anar al contingut