Un Porsche Panamera
Un Porsche Panamera (Wikimedia Commons/Tokumeigakarinoaoshima)

Porsche posa a la venda un model a la Xina més barat que un Seat per error

Un concessionari de Yinchuan oferia un Porsche Panamera nou per 17.000 euros

L'anunci online d'un concessionari Porsche a la Xina ha provocat una allau de peticions que, finalment, no han tirat endavant. El concessionari de la ciutat de Yinchuan oferia un Porsche Panamera nou per 124.000 iuans, uns 17.000 euros, un preu que amb prou feines arriba per a un Seat Ibiza, per exemple.

La versió més senzilla d'aquest model de Porsche val set vegades més (des de 113.600 euros, segons Porsche), de manera que la ganga va atreure moltes persones interessades a tenir un esportiu de luxe.

L'anunci es va retirar immediatament perquè es tractava d'un error. "Com que només hi havia un vehicle en estoc, el concessionari es va posar en contacte amb el primer client que havia abonat la quota de reserva i van arribar a un acord", segons ha explicat un portaveu de la marca a la BBC.

El concessionari també es va posar en contacte amb cadascuna de les persones que ja havien pagat els 911 iuans que es demanaven com a tarifa de reserva. Porsche ha informat que es van disculpar i els van tornar els diners a tots.

A Weibo, una xarxa social xinesa semblant a Facebook, alguns van criticar que l'empresa no assumís l'error i acceptés els compromisos adquirits fins que van treure l'anunci, i altres entenien el concessionari i també hi va haver qui al darrere hi veia una campanya de promoció encoberta.

Porsche va entrar a la Xina fa vint anys. Una tercera part dels cotxes de luxe venuts l'any passat per aquest fabricant van ser a la Xina.

 

ARXIVAT A:
Automoció
Anar al contingut