La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí
La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí
Barcelona

Ponsatí qualifica de "relleu de comú acord" la marxa de Mier d'Ensenyament

La consellera d'Ensenyament diu que "no hi ha dimissió" i nega discrepàncies ideològiques

Actualitzat

La consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, ha confirmat aquest divendres el relleu de la secretària general d'Ensenyament, Maria Jesús Mier.

Ponsatí ha aclarit que "no hi ha dimissió" sinó una situació de relleu normal davant del canvi de consellera que s'ha donat i ha assegurat que és de "comú acord". Ponsatí no ha volgut aclarir els motius concrets del canvi però ha negat que s'hagin produït "discussions ideològiques".

La nova titular d'Ensenyament també ha avançat que el consell executiu nomenarà nous càrrecs dimarts vinent, entres els quals el substitut de Mier, Lluís Baulenas, fins ara al capdavant de la Direcció General de Centres Públics:

"Passarà a ser rellevada pel senyor Lluís Baulenas. És una situació de relleu que és totalment normal davant d'un canvi de conselleria."

La nova consellera d'Ensenyament ha declarat que formalment no té una carta de dimissió sobre la taula però ha defensat que és un relleu normal i de comú acord totalment habitual davant d'un canvi de conseller.

Ponsatí ha aclarit que quan entra un conseller nou ha de parlar i discutir amb el seu equip i, en funció de les necessitats dels col·laboradors, s'arriba a acords amb les persones que volen continuar o agafar altres projectes.

Anar al contingut