Sant Andreu de la Barca

Polèmica entre el diputat Wagensberg i la Guàrdia Civil per unes fulles posades a assecar

El diputat d'ERC alerta la Guàrdia Civil que és il·legal tenir aquestes plantes dins la caserna

RedaccióActualitzat

Polèmica entre el diputat d'ERC i activista pels drets humans Ruben Wagensberg i la Guàrdia Civil de Sant Andreu de la Barca. En aquest cas, per unes plantes penjades per assecar dins d'una de les torres de vigilància del recinte de la caserna.

El diputat s'adreça a la Guàrdia Civil via Twitter per alertar-los que allò que "penja a l'interior" de la caserna és il·legal. I ho acompanya amb una emoticona del bròquil:

 


La resposta de la Guàrdia Civil no ha trigat a arribar. Asseguren que és un procediment legal que "obeeix a un tractament de la droga confiscada previ a la seva destrucció":

 



Altres usuaris de Twitter no han estalviat crítiques pel lloc triat pels agents per posar a assecar les fulles de marihuana, al costat de la via pública i a la vista dels vianants.

El senador de EH Bildu Jon Iñarritu, sorprès per la resposta del cos armat, s'adreça directament al ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido i al secretari d'estat de Seguretat, José Antonio Nieto, per preguntar-los si aquesta imatge no els recorda una pel·lícula de Torrente:

 


 

 

ARXIVAT A:
Guàrdia CivilDroguesERC
Anar al contingut