Motociclisme

Pol Espargaró guanya una cursa de Moto2 marcada per la pluja i Marc Márquez, segon, es manté líder

Pol Espargaró aconsegueix la victòria al Gran Premi d'Espanya de Moto2 en una cursa que s'ha vist interrompuda per la pluja. Segon ha estat Marc Márquez i tercer, Thomas Luthi. És el primer triomf en un gran premi de Moto2 del pilot de l'equip Kalex. Marc Márquez es manté com a líder del mundial.

Actualitzat
La pluja ha marcat la segona cursa del dia al Circuit de Jerez. A set voltes del final, la direcció de carrera ha decidit aturar la cursa quan Pol Espargaró i Marc Márquez estaven protagonitzant un frec a frec al capdavant. La direcció de carrera ha decidit que la volta 17 era l'última que comptava, i el triomf final se l'ha adjudicat Pol Espargaró, que en aquell moment liderava la cursa.

La cursa fins llavors havia estat molt competida, típica d'aquesta categoria, amb fins a 5 pilots lluitant en grup per la victòria. Al final, del grup d'Espargaró, Márquez, Luthi, Redding i Kallio; els dos catalans s'han escapat i la cursa ha acabat decidint el vencedor. Marc Márquez ha mantingut el liderat en acabar segon, tot i fer una sortida fluixa. Per la seva banda, Pol Espargaró aconsegueix el primer triomf a la categoria.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut