Motociclisme

Pol Espargaró guanya a Phillip Island i pren el lideratge de Moto2

Pol Espargaró s'ha imposat amb autoritat en el Gran Premi d'Austràlia de Moto2 i passa a ser el nou líder de la categoria superant per 16 punts Scott Redding, absent en la cursa d'aquest diumenge a causa de la fractura al canell que es va fer en la qualificació. Thomas Luthi i Jordi Torres l'han acompanyat al podi d'una cursa atípica i accidentada.

Actualitzat

Pol Espargaró s'ha imposat amb autoritat en el Gran Premi d'Austràlia de Moto2 i passa a ser el nou líder de la categoria superant per 16 punts Scott Redding, absent en la cursa d'aquest diumenge a causa de la fractura al canell que es va fer en la qualificació.

La direcció de cursa havia reduït la distància del Gran Premi a 13 voltes a causa de l'extrema degradació dels penumàtics Dunlop, que han provocat greus problemes tot el cap de setmana. En aquesta situació, Espargaró ha estat capaç de fer la sortida fulgurant que li convenia per destacar-se des del principi.

No ha estat l'únic conscient de la importància d'un bon inici en una cursa tan atípica: Àxel Pons, Takaaki Nakagami i Marcel Schrotter s'han precipitat avançant-se al semàfor i els han castigat amb un "drive-through". Entre els molts incidents al llarg de la prova, Julián Simón i Mattia Pasini han anat a terra i Tito Rabat ha sortit de l'asfalt en la cinquena volta i ha perdut moltes opcions.

Espargaró ha estat el pilot que ha comès menys errors i ha acabat guanyant amb comoditat, seguit per Thomas Luthi i Jordi Torres. Rabat ha estat vuitè i Nico Terol, novè.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut