Motociclisme

Pol Espargaró es fractura la clavícula en els últims entrenaments lliures

Pol Espargaró s'ha fracturat la clavícula esquerra després de caure en la segona i última jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Anglaterra. El pilot català ha rebut la primera assistència mèdica a la clínica del circuit de Donington Park i serà traslladat de forma immediata a Barcelona, on molt probablement l'intervindran de la lesió, tot i que la decisió final depèn del doctor Mir. Espargaró, que va quedar segon a l'últim Gran Premi de Catalunya, ocupa actualment la quarta posició al Mundial en la categoria de 125 cc.

Actualitzat

La pluja ha caigut durant tota la jornada al circuit de Donington Park i ha provocat nombroses caigudes als entrenaments lliures i també a la sessió oficial de 125 cc. No hi ha hagut canvis significatius respecte a la jornada d'ahir i Simone Corsi ha conservat la "pole". És la segona vegada que l'italià surt des del primer lloc de la graella aquesta temporada. Gabor Talmacsi, Sergio Gadea i Scott Redding completen la primera línia, mentre que Nico Terol sortirà sisè.

Pel que fa als pilots catalans, Marc Márquez ha estat setè, Esteve Rabat, dotzè, Joan Olivé, catorzè i Pere Tutusaus, vint-i-quatrè.

Stoner imposa la seva llei a MotoGP

A Casey Stoner tant li fa que surti el sol, com ahir, o que plogui, com ho ha fet avui. L'australià ha dominat amb contundència la mànega oficial amb un millor temps d'1:38.232, i només el seu compatriota Chris Vermeulen, al qual li agrada això de córrer sobre mullat i ha estat tercer, i Valentino Rossi, segon, se li han apropat. És el primer cop que tres motos calçades amb neumàtics Bridgestone encapçalen la graella.

Dani Pedrosa ha rodat sempre lluny dels millors registres i s'ha hagut de conformar amb la novena plaça. És clar que pitjor ho tenen Jorge Lorenzo i Toni Elías, que sortiran penúltim i últim, respectivament.

D'altra banda, el manager de Ducati, Livio Suppo, ha afirmat que estan "molt contents" amb els resultats que Sete Gibernau va obtenir als testos de Barcelona, però que de moment "no està previst el seu retorn a MotoGP". Suppo diu que Sete hauria de fer més proves abans de prendre una decisió sobre el seu futur i el de Marco Melandri, que avui també ha marcat uns temps molt discrets.

Baustista suma una altra "pole" a 250 cc

A 250 cc, Álvaro Bautista sembla disposat a retallar diferències amb els primers classificats del Mundial i ha obtingut la "pole" amb 1:31.834, tot i que el seu gran rival, Marco Simoncelli, que ha acabat segon, ha estat el més ràpid sota la pluja. Hèctor Barberà sortirà tercer, mentre que el català Aleix Espargaró ho farà des de la vuitena posició de la graella. De totes les caigudes que s'han produït, la més espectacular ha estat la del valencià Àlex Debon, que ha sortit disparat mentre la moto seguia el seu camí uns quants metres. Sembla, però, que Debon no té cap lesió important.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut