Hervé Falciani, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters).
Hervé Falciani, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters).
Madrid

Podem fitxa Falciani com a assessor contra el frau fiscal

"La lluita contra els paradisos fiscals i l'evasió ha estat sempre una de les prioritats de Podem", ha defensat el secretari de participació interna en anunciar la iniciativa

Actualitzat

El secretari de participació interna de Podem, Luis Alegre, ha anunciat que el seu partit ha fitxat com a assessor Hervé Falciani, exempleat del HSBC i conegut per haver filtrat la llista de defraudadors al fisc que aquest dilluns han començat a publicar diversos mitjans europeus.

En concret, a Falciani li han encarregat que faci un informe sobre mesures per lluitar contra el frau fiscal, una proposta que l'informàtic ha acceptat.

"La lluita contra els paradisos fiscals i l'evasió ha estat sempre una de les prioritats de Podem", ha defensat el secretari de participació interna en anunciar la iniciativa.

Podem ha fet l'anunci en roda de premsa després del Consell de Coordinació del partit, que s'ha reunit al matí. Alegre ha explicat que el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, es posarà en contacte amb Falciani per concretar els detalls d'aquest acord de col·laboració.

Anar al contingut