Espanyol

Pochettino podria perdre Iván Alonso per jugar contra el Saragossa, però recupera Forlín i Pareja

Iván Alonso podria ser baixa per visitar el Saragossa dimecres. L'uruguaià serà dubte per al desplaçament per culpa d'un cop al dit del peu esquerre. La bona notícia és que Pochettino no tindrà problemes per confeccionar la defensa perquè recupera Forlín i Nico Pareja. En la sessió d'avui, Raúl Tamudo s'ha incorporat a treballar amb el grup i això fa pensar que, en l'últim partit de la temporada a Cornellà-el Prat, aquest cap de setmana, Pochettino podria fer-lo jugar com a comiat davant l'afició blanc-i-blava. En els tres partits que queden per tancar la Lliga, el vestidor no dubta que se sumarà el punt que matemàticament falta per assegurar la permanència.

Actualitzat
Mauricio Pochettino tindrà menys problemes per formar la seva defensa de cara al partit d'aquest dimecres contra el Saragossa, perquè recupera tant Juan Forlín com Nico Pareja, que es van perdre l'últim partit per sanció. En principi, el tècnic donarà entrada a l'onze titular a Pareja a l'eix de la defensa al costat de Víctor Ruiz, que s'ha convertit en un futbolista indiscutible. El sacrificat seria el jove central de l'Espanyol B Jordi Amat, que es reincorporarà a la disciplina del filial.

Pochettino podria donar continuïtat a Facundo Roncaglia al lateral dret, mentre que Dídac Vilà i David García, que amb prou feines ha comptat en els últims partits per a l'entrenador blanc-i-blau, es disputen una plaça al lateral esquerre. És molt possible que hi hagi alguna novetat.

Juan Forlín, que va ser fitxat com a central, té moltes opcions de jugar en el doble pivot al costat de Moisés Hurtado. El futbolista argentí es va perdre l'últim partit contra el València per sanció. Pochettino no té gaires alternatives més per a aquesta demarcació.

Contra el València, Pochettino es va veure obligat a presentar una defensa de circumstàncies, amb Roncalgia i Dídac als laterals i Jordi Amat i Víctor Ruiz a l'eix de la defensa. Aquests quatre futbolistes no havien jugat junts abans durant el campionat de la Lliga. "Penso que els deures estan fets des de fa temps, però anem a Saragossa amb ganes de guanyar. Ho vam intentar contra el València i no vam poder emportar-nos els tres punts, però aquest dimecres anem amb la intenció de sumar una nova victòria a domicili", ha manifestat el jugador de l'Espanyol Moisés Hurtado.

En una línia similar s'ha expressat Víctor Ruiz, que considera que la salvació està "pràcticament aconseguida", tot i que ha reconegut que el conjunt espanyolista "ha de seguir lluitant fins al final per intentar aconseguir el màxim nombre de punts en aquests tres partits".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut