Espanyol

Pochettino: "La vermella a Osvaldo és rigorosa, però la seva actitud és injustificable"

L'Espanyol estudia presentar al·legacions a la sanció que el Comitè de Competició ha imposat al davanter Osvaldo. El davanter es perdrà tres partits per un càstig que alterarà els plans de Pochettino. El tècnic no està gens content. Ni amb la sanció, ni amb l'actitud d'Osvaldo. "L'expulsió és rigorosa, però l'actitud del jugador després és injustificable. La vermella és injusta, però sense aquesta targeta tampoc hauria passat tot el que va succeir després", ha dit el tècnic.

Actualitzat
Pochettino, s'ha mostrat disconforme amb la targeta vermella que li van mostrar a Osvaldo diumenge davant el Mallorca, encara que considera que les seves desqualificacions a l'àrbitre -el jugador li va dir "ets un desastre"- no són justificables. El Comitè de Competició ha sancionat Osvaldo amb tres partits, un per la vermella i dos per les seves paraules cap al col·legiat. "L'expulsió és rigorosa, però l'actitud del jugador després és injustificable. La vermella és injusta, però sense aquesta targeta tampoc hauria passat tot el que va succeir després", ha dit el tècnic. Pochettino, que creu que l'acció d'Osvaldo mereixia com a màxim una groga, s'ha mostrat una mica sorprès pel criteri arbitral en castigar més una desqualificació a l'àrbitre que una vermella: "Últimament estan sent més primmirats i davant una injustícia hem d'actuar amb més calma", ha dit.

L'entrenador espera que Osvaldo aprengui d'aquesta experiència: "És important aprendre i capitalitzar aquestes coses per al futur. Parlem sempre amb els jugadors -ha assenyalat- i quan algú està en fred és normal que reconegui que en aquest moment s'ha equivocat".

D'altra banda, el tècnic ha explicat que el porter Carlos Kameni, amb molèsties en el recte anterior de la cama dreta, encara no s'exercita amb la resta dels seus companys i fins dissabte estudiaran com es recupera per veure si entra a la llista de convocats per al partit contra el Llevant.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut