Escridassada a la sortida del cotxe de Sánchez de l'Hospital de Sant Pau (EFE Alejandro García)
Barcelona

"Pocavergonya" i "llibertat presos polítics": Crits a Sánchez a l'Hospital de Sant Pau

El president espanyol passa dues hores a Barcelona per visitar els policies ferits, trobar-se amb el cossos de seguretat de l'Estat i evitar Torra

Actualitzat

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha acabat la seva visita a Barcelona d'aquest dilluns entre crits de "pocavergonya" i "llibertat presos polítics".

A la sortida de Sánchez de l'Hospital de Sant Pau, on ha a anat per visitar els policies nacionals ferits en els aldarulls d'aquesta setmana contra la sentència del procés, membres del mateix personal sanitari l'ha escridassat amb crits de "pocavergonya!""llibertats presos polítics".

 

 

 

 

El president ha sortit fortament custodiat del centre sanitari ja que a fora també l'esperaven més manifestants, que l'han escridassat.

Un escorta armat en un dels vehicles que han acompanyat Sánchez a l'Hospital de Sant Pau


A la xarxa també s'ha criticat que el president espanyol entrés per la porta d'urgències i bolquegés aquest servei, amb els vehicles que l'acompanyaven mentre la policia tallava el carrer.

 

A l'exterior Sánchez també ha estat escridassat (EFE Alejandro García)

 

El president espanyol en funcions s'ha desplaçat aquest dilluns a Barcelona, on ha estat dues hores escasses, per visitar els agents de la policia nacional ferits i trobar-se amb les forces i cossos de seguretat de l'Estat, a la comissaria de Via Laietana.

Després de la visita a l'Hospital de Sant Pau, Sánchez ha marxar de la ciutat, sense passar per la delegació del govern espanyol, on la plataforma Tsunami Democràtic havia convocat una concentració. Els ciutadans esperaven el president en funcions amb pancartes on hi deia "Sit and talk" ("Seieu i parleu").


"Sit amb talk" ("Seieu i parleu") ( Reuters - Jon Nazca)

 

El president en funcions ha marxat de Barcelona sense trobar-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra.

ARXIVAT A:
Judici procésPedro Sánchez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut