Assemblea de Poble Lliure (ACN)
Assemblea de Poble Lliure (ACN)

Poble Lliure aposta perquè la CUP es presenti a les eleccions del 28A al Congrés

RedaccióActualitzat

Una de les organitzacions que integren la CUP, Poble Lliure, ha fet públic el seu posicionament sobre les eleccions del 28A, hores abans que la formació voti sobre la seva participació a les generals. Poble Lliure assegura que la CUP hauria d'"assumir el repte" de presentar-se a les eleccions espanyoles.


En un comunicat, l'organització argumenta que hi ha milers de catalans que no se senten representats pels partits "que pretenen representar l'independentisme" al Congrés:

 

"Cal una alternativa electoral que permeti, a les desenes de milers de catalanes i catalans conscients i mobilitzats, emetre un vot sòlid i útil per la ruptura. Un vot que serveixi per denunciar públicament el caràcter autoritari de l'estat i per fer del reconeixement del dret a l'autodeterminació, de la fi de la repressió i l'ocupació, i de la defensa dels drets socials i la igualtat, elements centrals de l'acció política."

Poble Lliure acusa la resta de partits independentistes de tenir "una praxi i un discurs reformista totalment inviable en un estat espanyol en plena deriva autoritària".

Poble Lliure creu que la CUP "hauria d'assumir el repte d'articular una candidatura com més àmplia millor".

ARXIVAT A:
CUPEleccions 28A
Anar al contingut