Futbol

Pluja de premis per al Reial Madrid i Cristiano Ronaldo a la gala de l'LFP

El Reial Madrid ha acumulat premis per la seva actuació la temporada 2013-14 a la gala de la Lliga de Futbol Professional (LFP), liderat per Cristiano Ronaldo. El portuguès ha estat escollit millor jugador, millor davanter i autor del millor gol de la temporada passada. Andrés Iniesta ha recollit el premi al migcampista ofensiu.

Actualitzat

El Reial Madrid ha acumulat premis per la seva actuació la temporada 2013-14 a la gala de la Lliga de Futbol Professional (LFP), liderat per Cristiano Ronaldo. El portuguès ha estat escollit millor jugador, millor davanter i autor del millor gol de la temporada passada. Keylor Navas ha guanyat el de millor porter (encara que com a jugador del Llevant), Sergio Ramos el de millor defensa i Luka Modric el de millor migcampista. La distinció al millor entrenador ha estat pera  Diego Simeone, campió de lliga amb l'Atlètic de Madrid.

Quatre jugadors del F. C. Barcelona han estat premiats a la gala de la LFP celebrada aquest dilluns a l'auditori Príncep Felip de Madrid. Només dos d'ells, però, han estat guardonats pel seu rendiment vestint la samarreta blaugrana. Andrés Iniesta ha recollit el premi al migcampista ofensiu i Jean-Marie Dongou el de millor jugador africà de la Lliga Adelante. Els altres dos jugadors distingits han estat Ivan Rakitic, guanyador del premi al Joc Net quan jugava al Sevilla, i Rafinha com a jugador revelació defensant els colors del Celta de Vigo.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut