Primer pla del primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello durant una roda de premsa aquest divendres. Imatge…
Primer pla del primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello durant una roda de premsa aquest divendres. Imatge publicada el 13 de juliol de 2018 (Horitzontal).

Pisarello nega la retallada que l'oposició dona per feta però reconeix un ajust de 5 MEUR en inversió

Actualitzat

ACN Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona ha negat la retallada en inversions i despesa corrent que augura l'oposició però accepta que "ajustarà" i "reprogramarà" determinades inversions per valor de 5 milions d'euros "per fer front al descens d'ingressos, principalment degut a una caiguda de la recaptació de les plusvàlues. Així s'ha expressat el primer tinent d'alcaldia i responsable de la gestió econòmica, Gerardo Pisarello en una roda de premsa per respondre a les acusacions de l'oposició, principalment, del president del grup municipal socialista Jaume Collboni. "És inacceptable que es digui que això són retallades", ha retret Pisarello. "Evidentment que s'estan reprogramant determinades inversions i això ho fem permanentment i cada any". La majoria de partits de l'oposició -PSC, PDeCAT, ERC i PP- han demanat aquest divendres un ple extraordinari perquè el govern d'Ada Colau detalli l'estat dels comptes del consistori.

Anar al contingut