Pirategen la web, el correu electrònic i les xarxes socials de Scotland Yard
Missatges ofensius i estranys al compte de Twitter de Scotland Yard

Pirategen la web, el correu electrònic i les xarxes socials de Scotland Yard

Al compte de Twitter de la Policia Metropolitana de Londres hi han aparegut missatges fent befa del cos i altres d'ofensius, com "a la merda la policia"

RedaccióActualitzat

La policia britànica investiga qui ha aconseguit el control, durant una estona, de l'eina per publicar piulades i articles a la web i per enviar correus electrònics en nom seu.

El compte de Twitter de la Policia Metropolitana de Londres (Met), coneguda com a Scotland Yard, es va començar a omplir de missatges sense sentit aquest divendres a la nit. Entre d'altres, hi havia missatges fent befa del cos i altres d'ofensius, com "a la merda la policia", com es pot veure en aquest vídeo del nostre corresponsal, Sergi Mulero.

La Policia Metropolitana ha recomanat inicialment no fer cas del compte de Twitter fins que no en recuperi totalment el control. Ara ja ha esborrat els missatges.

Segons explica la policia, els responsables del pirateig van accedir al programa que la policia utilitza per publicar missatges en diferents plataformes.

El compte de Twitter de Scotland Yard té 1,2 milions de seguidors i és la referència informativa en casos d'emergència al Regne Unit.

ARXIVAT A:
Xarxes socials
Anar al contingut