Barça

Piqué treballa en solitari per accelerar la recuperació de l'esquinç que es va fer al peu esquerre

Ja ha començat el compte enrere per al clàssic de diumenge al Camp Nou. Avui, Tito Vilanova ha donat festa al seus jugadors fins divendres al matí. Qui no ha descansat, però, és Gerard Piqué. Tot i que encara camina una mica coix, el central ha estat a la Ciutat Esportiva, treballant per accelerar la recuperació de l'esquinç que es va fer al peu esquerre ara fa 15 dies.

Actualitzat
Ja ha començat el compte enrere per al clàssic de diumenge al Camp Nou. Avui, Tito Vilanova ha donat festa als seus jugadors fins divendres al matí. Qui no ha descansat, però, és Gerard Piqué. Tot i que encara camina una mica coix, el central ha estat a la Ciutat Esportiva, treballant per accelerar la recuperació de l'esquinç que es va fer al peu esquerre ara fa 15 dies.

Avui ha provat de córrer amb sabatilles esportives i, en principi, demà farà una part de l'entrenament amb el grup. Davant la baixa de Puyol, el seu company habitual a l'eix de la defensa està disposat, fins i tot, a infiltrar-se per poder jugar contra el Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut