Futbol

Piqué: "Sé que és molt complicat, però crec que ho podem fer"

"Ho podem fer". Amb aquestes paraules, Gerard Piqué va voler llançar un missatge d'optimisme per al partit d'aquest vespre contra el Bayern, amb la missió d'intentar remuntar el 4-0 advers per ser a la final. El central va assegurar que el vestidor està convençut en un 100% que "ho podem aconseguir, ja que, a mesura que passen els dies, et vas animant".

Actualitzat
"Sé que és molt complicat, però crec que ho podem fer". Amb aquestes paraules, Gerard Piqué va voler llançar un missatge d'optimisme per al partit d'aquest vespre contra el Bayern, amb la missió d'intentar remuntar el 4-0 advers per ser a la final. El central va assegurar que el vestidor està convençut en un 100% que "ho podem aconseguir, ja que, a mesura que passen els dies, et vas animant".

La clau per a Piqué és que "aquest dimecres hem de ser molt ofensius, que Messi pugui participar molt i que els nostres davanters siguin molt incisius". "Sortirem amb la necessitat de marcar un gol aviat per agafar confiança", va explicar el defensa blaugrana, que va afegir que "la nostra força és jugar al camp, fer un gran partit. La resta és un circ del qual no participarem".

Piqué va reiterar que "l'equip està amb confiança i farem tot el possible per estar vius durant tot el partit".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut