Barça

Piqué es mostra crític amb Velasco Carballo i diu que la seva expulsió ha estat premeditada

Gerard Piqué ha enfilat el camí dels vestidors en el minut 46, quan l'àrbitre Velasco Carballo, l'ha expulsat amb vermella directa per una falta sobre De las Cuevas quan era l'últim defensor. El futbolista blaugrana s'ha mostrat crític amb l'actuació del col·legiat madrileny. "Els àrbitres es prenen els duels massa personals. A la mitja part he comentat amb l'àrbitre la jugada sobre Keita i crec que se l'ha guardat. A la primera ocasió que ha tingut, m'ha expulsat. Crec que no era ni falta", ha comentat Piqué, que poc després ha afegit: "Els àrbitres tenen tot el dret a equivocar-se i a no veure un penal, però el que no pot ser és que vinguin amb una decisió premeditada, és la meva sensació".

Actualitzat
Sobre el partit, Piqué reconegut que "se'ns havia posat molt complicat, però l'hem tirat endavant. Estem donant a cada partit una lliçó. S'ha de felicitar els companys, perquè han estat de deu".

Per la seva banda, Seydou Keita, un dels grans protagonistes del matx després de fer el 2 a 1 amb un golàs, ha preferit no entrar a valorar la polèmica actuació arbitral.  "No vull parlar de l'àrbitre, el més important són els tres punts", ha dit el migcampista malià. 

"Al final hem guanyat. Si no ho haguéssim fet, la Lliga se'ns hauria  escapat", ha afegit Keita, que s'ha mostrat convençut de la renovació del seu entrenador. "Guardiola és a casa, es quedarà segur", ha confessat a les càmeres de Gol TV només acabar el partit sobre la gespa del Camp Nou.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut