Dos operaris netegen la pintada que Arran a fet al bisbat de Tarragona
Dos operaris netegen la pintada que Arran a fet al bisbat de Tarragona

Pintada d'Arran a l'arquebisbat de Tarragona acusant-los de "còmplices" dels abusos

Les declaracions de l'arquebisbe que "tothom pot tenir un mal moment" han generat indignació i Pujol les ha hagut de matisar

Actualitzat

Les organitzacions juvenils Arran i Endavant OSAN ha fet una acció conjunta aquest dijous a la matinada per rebutjar les declaracions d'aquest dimecres de l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, sobre els casos de suposats abusos apareguts els últimes dies a la seva diòcesi.

Pujol va assegurar, en referència als dos rectors apartats, que "tothom pot tenir un mal moment", unes declaracions que han despertat indignació i que el van obligar, a la tarda, a emetre un comunicat en què matisava les seves paraules.

Tot i això, Arran i Endavant OSAN l'acusen d'"encobridor" i "còmplice" en una pintada que han fet a la façana del l'arquebisbat.

En un vídeo que han penjat a les xarxes, després de recordar les paraules de Pujol, apareix una persona amb caputxa pintant el missatge:

"El vostre mal moment, el nostre patiment. Còmplices"
 

Aquest mateix dijous, el rector d'Arbeca, Josep Maria Font, va quedar apartat del càrrec després de sortir a la llum que fa una anys va estar apartat un temps per una denúncia d'abusos. 

Font va néixer a Constantí, on en pocs dies s'han destapat dos casos més de pederàstia, el del mossèn Pere Llagostera, ja mort i que hauria estat abusant de més de deu nois als anys 70 i el de Francesc Xavier Morell, fins al 5 de febrer mossèn de Constantí.

 

ARXIVAT A:
Pederàstia EsglésiaArran
Anar al contingut