Picabaralla entre Podem i C's per la retallada de despeses electorals

Albert Rivera ha proposat una campanya austera que redueixi a la meitat el límit de la despesa electoral i Pablo Echenique i Inés Arrimadas s'han enfrontat sobre qui havia defensat abans aquestes mesures

Actualitzat

El secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, i la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, s'han embrancat en una discussió a les xarxes socials sobre quin dels dos partits va ser el primer de promoure la reducció de despeses electorals per estalviar diners a l'Estat.

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, donant per fet la repetició de les eleccions, ha proposat una campanya austera i defensa reduir a la meitat el límit de la despesa electoral. Ciutadans pretén reduir la partida destinada al "mailing" concentrant les paperetes de totes les formacions en un sol enviament, la qual cosa tindria un cost d'uns cinc milions d'euros i no els 30 que costa actualment.

 

 

Echenique ha respost a Rivera de manera irònica: "Quina idea més bona! No entenc com no se li ha ocorregut a ningú abans... o sí... wait"

 

 

Al seu Facebook, el secretari d'organització de Podem ha compartit un fragment d'una entrevista en què recordava "un cartell gegant, de dimensions apocalíptiques" amb la cara de Rivera. En el comentari, Echenique acusava la formació de Rivera de "gastar més del doble de diners" que el partit lila i fins i tot ha fet broma amb la seva professió: "als científics ens sembla legítim i fins i tot bo repetir idees d'altres, però sempre citem l'autor".

 

 

Tot seguit, Inés Arrimadas ha respost Echenique i ha atribuït a Ciutadans la defensa primigènia de l'austeritat electoral. "Gràcies per sumar-vos a propostes que portem anys defensant", ha escrit adjuntant un document amb la iniciativa que C's va presentar al Parlament català l'any 2012:

 

 

El secretari d'Organització de Podem ha contestat amb la foto del cartell de Rivera a la qual s'havia referit anteriorment i ha retret a la cap de l'oposició del Parlament que, "quan el paper ho aguanta tot és una mica buit 'defensar' coses":

 

 

Arrimadas li ha respost altre cop amb un document: el "pacte d'austeritat" que va plantejar Ciutadans l'any 2010 abans de les eleccions al Parlament per reduir la despesa electoral.

 

 

Anar al contingut