Petició de 18 mesos de presó per a l'home que es va burlar del petit Julen a Twitter
Zona on es va haver de perforar per treure en Julen del pou de la finca de Totalán

Petició de 18 mesos de presó per a l'home que es va burlar del petit Julen a Twitter

La Fiscalia de Madrid reclama que, durant el temps de la condemna, no pugui fer servir les xarxes socials

RedaccióActualitzat

La Fiscalia Provincial de Madrid demana un any i mig de presó per a un home de 49 anys que va publicar al seu Twitter missatges en què es reia de la mort del petit Julen, que va caure dins un pou a Totalán (Màlaga). El ministeri públic reclama imputar l'acusat per un delicte contra la integritat moral, perquè considera aquests tuits "ofensius i humiliants".

L'home va piular el passat mes de gener tuits com aquests:

"Si és molest aguantar les obres del veí, imagineu-vos si deu estar atabalat en Julen amb les perforacions"

"Avui es guardarà un minut de silenci per en Julen a tots els camps de golf"

Segons els fiscals madrilenys, aquestes piulades resulten "clarament menyspreadores cap a la dramàtica situació que estava vivint el menor i els seus progenitors". A més dels 18 mesos de presó, la Fiscalia també demana que, durant el temps que duri la condemna, l'home no pugui fer servir les xarxes socials.


Es confirma que el nen, de dos anys, va morir a l'acte

El petit Julen va caure al pou d'una finca a Totalán, a Màlaga, on havia anat amb els seus familiars. Els equips d'emergència van trigar tretze dies a treure el cos del forat. En el moment dels fets, els investigadors ja apuntaven que el petit Julen va perdre la vida poc després de caure al pou i l'autòpsia ho va confirmar a l'abril.


Aquest dilluns s'ha confirmat que va quedar sepultat sota la terra que va arrossegar quan queia. El pou, de petites dimensions, no estava protegit per l'interior i el cos del menor va provocar despreniments a les parets. L'informe de la Guàrdia Civil conclou, a més, que l'altura de la caiguda va ser equivalent a un edifici de més de 20 pisos.

La magistrada del jutjat número 9 de Màlaga ha imputat un delicte d'homicidi imprudent greu al propietari del pou. La Fiscalia demana tres anys de presó per a ell. L'acusa de no haver pres mesures, tot i ser conscient del perill del pou.

ARXIVAT A:
PolicialJulen
Anar al contingut