Peter Sagan celebra la seva victòria en la segona etapa del Tour (@LeTour)
Ciclisme

Peter Sagan guanya la segona etapa del Tour i és el nou líder de la classificació

L'eslovac de l'equip Bora s'ha imposat davant de Sonny Colbrelli i Arnaud Demare i ha desbancat del liderat el primer mallot groc, el colombià Fernando Gaviria, que no ha pogut disputar la victòria d'etapa per una caiguda a dos quilòmetres de la línia d'arribada

Actualitzat

Peter Sagan és el nou líder del Tour de França després d'imposar-se a l'esprint en la segona etapa, de 182,5 quilòmetres de recorregut entre Mouilleron-Saint-Germain i La-Roche-sur-Yon. L'eslovac de l'equip Bora ha imposat la seva punta de velocitat en els metres finals davant de Sonny Colbrelli i Arnaud Demare i ha desbancat del liderat el primer mallot groc, el colombià Fernando Gaviria, que no ha pogut disputar la victòria d'etapa per una caiguda a dos quilòmetres de la línia d'arribada.

La jornada, amb un traçat completament pla, ha estat marcada per la llarga escapada del veterà ciclista francès Sylvain Chavanel, que ha estat neutralitzat a 13 quilòmetres de la meta. Els equips dels velocistes han treballat perquè l'etapa acabés a l'esprint i, en un final condicionat per la caiguda del mallot groc, el vigent campió mundial ha estat el més ràpid després d'acabar segon en la primera etapa i desbanca Gaviria del liderat de la classificació general per les bonificacions. 

La segona etapa ha provocat el primer abandó d'aquesta edició, el de l'etíop Tsagabu Grmay, i poc després també ha hagut d'abandonar Luis León Sánchez per una forta caiguda. La tercera etapa es disputarà aquest dilluns i serà una contrarellotge per equips de 35,5 quilòmetres a Cholet.

ARXIVAT A:
Tour de França
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut