Los Angeles

Personalitats i anònims homenatgen l'actriu Elisabeth Taylor

Homenatge a Elizabeth Taylor tant de personalitats públiques com de fans anònims. Barbra Streisand, Jane Fonda o Elton John són alguns dels famosos que han fet públiques mostres de condol per la mort l'actriu, considerada una de les últimes llegendes de Hollywood i que ha mort aquest dimecres als 79 anys per una insuficiència cardíaca.

Actualitzat
També li han volgut retre homenatge els seus fans. Ho han fet al passeig de la fama, a Hollywood Boulevard. Han dipositat fotos i records al punt on hi ha l'estrella amb el seu nom. Els mitjans de comunicació també hi han estat molt presents, per l'enorme interès que ha despertat la mort d'una de les actrius més famoses de l'antic Hollywood, de l'època daurada.

Amb una cinquantena de pel·lícules al currículum, Liz Taylor va guanyar l'Oscar dues vegades, tot i que va estar nominada fins a cinc vegades. Es va casar vuit cops, va tenir quatre fills i va ser l'encarnació del glamur de Hollywood, amb llums però també amb ombres, com la seva addicció a l'alcohol i als barbitúrics.

Després de diverses malalties, ha mort d'una afecció cardíaca. La seva família prepara una cerimònia privada per aquest cap de setmana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut