Persecució amb trets a Sant Cugat quan uns mossos intentaven detenir uns lladres
Moment en què els Mossos enxampen els lladres carregant el cotxe

Persecució amb trets a Sant Cugat quan uns mossos intentaven detenir uns lladres

Els Mossos no van poder detenir els fugitius, que van tornar a l'establiment per acabar de robar

Actualitzat

Persecució i trets dels Mossos d'Esquadra contra uns lladres que van robar en un estanc la matinada de dilluns a Sant Cugat, segons publica el diari local Tot Sant Cugat.

Els lladres carregaven un cotxe amb material que treien d'un estanc de l'avinguda Torreblanca de Sant Cugat quan van ser enxampats per una patrulla dels Mossos d'Esquadra. Després de donar-los l'alto, els lladres van fugir amb el seu vehicle marxa enrere pel carrer i va començar una persecució amb trets, segons es pot veure en un vídeo cedit per Omnia Sahli, una veïna que va presenciar els fets.

 

 

Els lladres van marxar a gran velocitat sense que els agents els poguessin detenir. Un cotxe de policia va resultar accidentat. El vídeo mostra com després els individus tornen al lloc dels fets per recollir material que no s'havien pogut endur quan la policia els va sorprendre.

Segons, explica Tot Sant Cugat, els propietaris de l'establiment estan fent inventari del que es van endur els lladres, que podria haver estat més si no els haguessin enxampat "in fraganti".

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut