Pere Arquillué interpretant "Primer amor", de Samuel Beckett.
Pere Arquillué ha rebut el Premi Nacional de Teatre per la interpretació en l'obra "Primer amor", de Samuel Beckett.
Barcelona

Pere Arquillué i Miguel Poveda, premis nacionals de Teatre i Música

El Consell Nacional de les Arts ha donat el nom de quatre premis més. L'actor Pere Arquillué ha rebut el Premi Nacional de Teatre per la interpretació en l'obra "Primer amor", de Samuel Beckett. El Premi Nacional de Música ha estat per al "cantaor" Miguel Poveda amb l'espectacle "Historias de viva voz". El Consell de la cultura i les arts també han concedit els premis nacionals d'audiovisuals, que ha estat per a Mariona Omedes, i el de cinema, amb el qual han reconegut Judith Colell i Jordi Cadena, directors de la pel·lícula "Elisa K".

Actualitzat
Pere Arquillué ha rebut el Premi Nacional de Teatre. El Consell Nacional de la Cultura i les Arts, que és qui atorga els premis, ha reconegut l'excel·lent interpretació de l'actor a l'obra "Primer Amor" de Samuel Beckett, on l'actor de Terrassa, sol a l'escenari, aconsegueix casar el gest i la paraula en una posada en escena molt innovadora. Aquest muntatge, estrenat l'any passat a la Sala Villarroel, ara està de gira per Catalunya.

El Premi Nacional de Música s'ha atorgat al "cantaor" Miguel Poveda per la seva valentia i rigor en l'últim espectacle "Historias de viva voz", que va obrir la Biennal de Flamenc de Sevilla.

El Premi Nacional d'Audiovisual ha estat per a la realitzadora Mariona Omedes, pels treballs més recents, en què destaca el muntatge "Barcelona, visions de la primera metròpoli", del Museu d'Història de Barcelona. En l'apartat de Cinema, s'ha distingit Judith Colell i Jordi Cadena, directors de la pel·lícula "Elisa K", que ha rebut el reconeixement majoritari de la crítica.

Anar al contingut