Carmen Calvo i Pere Aragonès es reuniran demà passat a Madrid (EFE/ACN)
Carmen Calvo i Pere Aragonès es reuniran demà passat a Madrid (EFE/ACN)
Madrid

Pere Aragonès es reunirà amb Carmen Calvo dijous a Madrid

Serà la primera trobada entre representants dels dos governs després de la reunió d'aquest dilluns entre Torra i Sánchez

RedaccióActualitzat

El vicepresident i conseller d'Economia, Pere Aragonès, es reunirà dijous a Madrid amb la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, segons ha pogut saber TV3. Serà la primera trobada entre representants dels dos executius després de l'entrevista d'aquest dilluns a La Moncloa entre Pedro Sánchez i Quim Torra.

La reunió entre Carmen Calvo i Pere Aragonès hauria de servir per reactivar les comissions bilaterals Estat-Generalitat i abordar els temes pendents amb Catalunya. També parlaran previsiblement de la intenció del govern espanyol d'aixecar el veto a les lleis socials catalanes suspeses pel TC, com la de pobresa energètica, la del canvi climàtic o l'accés universal a la salut.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Torra ha afirmat aquest dimarts que el diàleg amb el govern espanyol ha començat, però que les negociacions encara no estan en marxa, ja que no es van trobar punts de confluència en dos temes clau: l'autodeterminació i els presos polítics.

ARXIVAT A:
Pedro SánchezPere AragonèsQuim Torra
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut