El missatge anima els usuaris a estalviar en la factura de llum cuinant un ou escalfat en lloc d'un ou ferrat

"Per ous, els vostres": usuaris indignats per un tuit d'Endesa sobre estalvi energètic

Endesa va publicar un tuit en què recomanava cuinar un ou escalfat enlloc de fregir-lo per gastar menys electricitat

El canvi de tarifes elèctriques i l'encariment del preu de la llum al mercat --per sobre de la mitjana europea-- ha posat en alerta molts consumidors. Saber a quina hora és més econòmic fer una bugada, cuinar o posar en marxa aparells electrònics s'està convertint en un maldecap en la tocada economia domèstica de moltes llars.

Però si la factura genera confusió, el que ha causat autèntica indignació a les xarxes és una piulada d'Endesa Clientes. En el missatge s'anima els usuaris a estalviar en la factura de llum cuinant un ou escalfat en lloc d'un ou ferrat, que necessita més energia.


Un comentari que suposadament volia ser graciós i que ha generat una allau d'enceses respostes d'usuaris que ja estaven molestos amb l'encariment de les factures:

 

 

 

També n'hi ha que han aprofitat el desafortunat tuit d'Endesa per demanar la nacionalització de la companyia:

 

 

Deu dies després dels nous trams de consum, la ministra de Drets Socials i Agenda 2030 Ione Belarra s'ha mostrat partidària d'avançar les "hores vall" --més barates-- a les deu de la nit i no de les dotze.

La nova tarifa elèctrica ha coincidit amb l'encariment dels preus de l'electricitat al mercat que ja fan preveure que tindrem una de les factures més cares mai vistes en un mes de juny.

Això malgrat els esforços de molts consumidors, que estan intentant esquivar les hores punta i consumir, per exemple, a partir de les 12 de la nit, la franja més barata.

ARXIVAT A:
Consum
Anar al contingut