Londres

Penélope Cruz, candidata a millor actriu secundària dels premis Bafta

Va aconseguir la nominació als Globus d'Or, que finalment li van girar l'esquena. Ara, però, té una segona oportunitat en els Bafta. Penélope Cruz ha estat nominada aquest dijous com a millor actriu secundària pel seu paper a "Vicky Cristina Barcelona", de Woody Allen, en els premis Bafta, considerats els Oscars britànics. Els guardons s'entregaran a la Royal Opera House de Londres el 8 de febrer.

Actualitzat
Penélope Cruz ha estat nominada com a millor actriu secundària pel seu paper a "Vicki Cristina Barcelona", de Woody Allen, en els premis Bafta, que s'entregaran el 8 de febrer a Londres. La llista de nominats dels guardons, considerats els Oscars britànics, s'ha fet pública aquest dijous.

L'actriu espanyola competirà amb Amy Adams per "La duda", Freida Pinto per "Slumdog Millionaire", Tilda Swinton per "Quemar después de leer" i Marisa Tomei per "The Wrestler". 

Les cintes "Slumdog Millionaire", de Danny Boyle, i "El curioso caso de Benjamin Button", de David Fincher, han rebut 11 candidatures, mentre que l'actriu britànica Kate Winslet n'ha rebut dues en la mateixa categoria de millor actriu per les pel·lícules "El lector" i "Revolutionary Road".

Recordem que Penélope Cruz també era candidata aquesta setmana en la mateixa categoria a un Globus d'Or, que finalment no va obtenir i que va endur-se'n Kate Winslet pel seu paper a "The Reader".
ARXIVAT A:
Premis BaftaCinema
Anar al contingut