El pare de Cristina Martín de la Sierra atenent els mitjans
La família de la víctima ha expressat la seva satisfacció amb la sentència.
Castella-la Mancha

Pena màxima per a les dues menors acusades del crim de la nena de Seseña

Les dues joves de catorze anys acusades de la mort d'una de tretze a la localitat de Seseña, a Toledo, el març passat, han reconegut avui els fets davant del jutge. Per això, les han condemnat a la pena màxima segons la llei del menor. La família de la víctima ha expressat la seva satisfacció amb la sentència.

Actualitzat
Les dues adolescents acusades pel crim de Cristina Martín de la Sierra, la menor de 13 anys que l'abril passat van trobar morta en una guixera abandonada de Seseña, a Toledo, hauran de complir la pena màxima que recull la llei del menor.

Es tracta de cinc anys d'internament i tres més de llibertat vigilada per assassinat amb traïdoria, en el cas de l'autora material del crim, de 14 anys, i de dos anys d'internament en règim semiobert per a la segona, de la mateixa edat i acusada d'encobriment. El judici ha quedat resolt abans de la vista oral arran de l'autoinculpació de les dues noies. La família de la víctima ha expressat la seva satisfacció amb la sentència.

No hi ha hagut acord entre les parts, en canvi, pel que fa a la indemnització de la principal acusada a la família de Cristina, de manera que l'haurà de fixar el jutge.

Cristina Martín va desaparèixer després d'haver quedat en un descampat amb una companya de classe amb qui hi havia una forta rivalitat. La policia la va trobar al cap de quatre dies, ja sense vida, en una guixera, amb un fort cop al cap i talls als canells. La menor havia mort dessagnada després d'una llarga agonia.
Anar al contingut