Sitges

Pel·lícula o experiment sociològic? Wismichu encén el públic al Festival de Sitges

Actualitzat

Gran polèmica al Festival de Cinema de Sitges durant i després de la projecció de la pel·lícula o l'experiment del "youtuber" Ismael Prego, més conegut com a Wismichu. El seu film "Bocadillo" ha impactat els seus seguidors, que l'acusen d'haver-los pres el pèl, entre altres coses.

 

 

I és que la pel·lícula és un bucle d'una hora i mitja en què ell demana incansablement un entrepà vegetal i el cambrer, un amic seu, el "youtuber" Joaquín Albero, àlies "El puto amo", insisteix a demanar-li si amb tonyina o pollastre. La mateixa conversa es repeteix fins a 100 vegades amb algun canvi de personatge o de vestuari i en algun moment demanen un cafè.

A mesura que anava avançant la pel·lícula, dins de la sala hi havia qui demanava que els tornessin els diners. El públic ha anat abandonant la sala indignat, ara bé, conscient que ha estat víctima d'un experiment sociològic per veure fins on aguantava el que s'anomena un "troleig".

 

 

A les portes de la sala El Retiro, una notificació advertia que amb l'entrada a la sala s'autoritzava l'ús de la gravació de les reaccions.

ARXIVAT A:
CinemaXarxes socials Festival de Sitges
Anar al contingut