Futbol

Pellegrini perd Kaká i Lass de cara a la visita de l'Almeria dissabte al Bernabéu

Encara amb el bon regust que paradoxalment va deixar la derrota davant el Barça, el Madrid afronta dissabte un important partit al Bernabéu davant l'Almeria. Els blancs reben els andalusos a cinc punts dels blaugrana i els urgeix una victòria per no deixar marge als de Guardiola al capdavant de la Lliga. Després que la possible recaiguda de Cristiano Ronaldo fos només un ensurt, aquest divendres s'ha confirmat la baixa de Kaká i Lass de cara a l'enfrontament amb els d'Hugo Sánchez. Tot plegat, enmig dels rumors que situen Gago fora del Madrid aquest mateix mercat d'hivern.

Actualitzat
Veure'l entrenar-se al marge del grup durant tota la setmana no feia presagiar res bo per a Kaká i finalment s'ha confirmat el pitjor. El migcampista brasiler és baixa per al partit amb l'Almeria a causa d'una pubàlgia. Amb ell, tampoc s'enfrontarà als andalusos Lass. L'expulsió del francès al Camp Nou l'obliga a fer un partit de sanció que complirà davant els d'Hugo Sánchez. Continuen lesionats Guti, Van Nistelrooy i Metzelder.

Fernando Gago, que ha estat protagonista aquest divendres perquè hi ha veus que asseguren que vol deixar el club blanc al mercat d'hivern, torna a la convocatòria després de quedar-se'n fora en el clàssic amb el Barça. La de l'argentí és la novetat més destacable a la llista de Pellegrini.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut