Pelé, en una imatge d'arxiu
Pelé, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Fútbol

Pelé, operat per càlculs renals i en situació estable

Edson Arantes do Nascimento, "Pelé", ha estat hospitalitzat la nit d'aquest dimecres a Sao Paulo per uns dolors estomacals que l'han obligat a cancel·lar la seva participació en un acte promocional. El brasiler ha estat operat per càlculs renals i es troba en situació estable.

Actualitzat
Edson Arantes do Nascimento, "Pelé", ha estat hospitalitzat la nit d'aquest dimecres a Sao Paulo per uns dolors estomacals. Pelé ha estat sotmès a una bateria d'exàmens mèdics, tot i que el centre hospitalari no ha donat més informació sobre el seu estat. L'exdavanter tenia previst participar aquest dijous a Santos en la presentació d'un llibre sobre el Museu Pelé.

Pelé, de 74 anys, ha estat portat en ambulància de Santos a São Paulo a les 8 del vespre (hora local), a 78 quilòmetres de distància, per tractar-se a l'Hospital Israelita Albert Einstein, on ja es va sotmetre a una cirurgia de maluc el 2012, segons han explicat els portaveus de l'exjugador a mitjans locals.

Una vegada ha estat hospitalitzat, els metges li han detectat pedres renals que obstruien la via urinària i han operat al brasiler per a retirar-li.  L'exjugador del Santos, que ha estat sotmès a cirugia, es troba en situació estable i podria rebre l'alta mèdica aviat.

 

Anar al contingut