Motociclisme

Pedrosa torna a superar Lorenzo als segons lliures de la República Txeca

Dani Pedrosa ha tornat a superar Jorge Lorenzo en els segons entrenaments lliures del GP de la República Txeca ¿també havia estat més ràpid a la primera¿. Ha estat una sessió marcada per l'absència de Casey Stoner, que ha tornat a Austràlia per operar-se de la fractura de turmell. I també ha estat una sessió accidentada, perquè dels dinou pilots que han sortit a pista, fins a cinc han anat per terra.

Actualitzat
Dani Pedrosa ha tornat a superar Jorge Lorenzo en els segons entrenaments lliures del GP de la República Txeca —també havia estat més ràpid a la primera—. Ha estat una sessió marcada per l'absència de Casey Stoner, que ha tornat a Austràlia per operar-se de la fractura de turmell. Una situació que ha aprofitat Pedrosa, ja que es converteix en un claríssim aspirant al títol mundial davant de Jorge Lorenzo. Honda es concentra completament en el pilot català, que té dues victòries i com a pitjor resultat un quart lloc.

També ha estat una sessió accidentada, perquè dels dinou pilots que han sortit a pista —en MotoGP—, fins a cinc han anat per terra. En general, el problema ha estat una pèrdua d'adherència de la roda davantera. Han caigut Jorge Lorenzo, Álvaro Bautista, Aleix Espargaró, el nord-americà Ben Spies i el colombià Yonny Hernández —tots sense conseqüències—. 

Valentino Rossi, que és el pilot de MotoGP que més vegades ha guanyat en aquest circuit, només ha pogut marcar la sisena millor marca, a gairebé mig segon del registre de Pedrosa. 

En Moto2, Pol Espargaró ha anotat el millor temps. Segon, Thomas Luthi, amb Márquez a la sisena posició.

Maverick Viñales ha dominat en Moto3.
Anar al contingut