Motociclisme

Pedrosa es mostra content pel resultat i destaca que ser líder ara és un gran resultat

Dani Pedrosa ha valorat per al programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio el segon lloc aconseguit al Gran Premi de la Xina. "Estic contentíssim amb el resultat, els pneumàtics han anat molt bé. Rossi ha fet una gran cursa i era molt difícil guanyar-lo avui". Respecte al lideratge del mundial de Moto GP, el pilot català ha destacat que "ser líder és una gran posició. Aquesta temporada hi ha quatre pilots molt competitius en cada cursa que no fallen. Hem de seguir així". Tot i que els resultats acompanyen, Pedrosa ha manifestat la necessitat de millorar el motor de la seva Honda.

Actualitzat
"És urgent que arribi el nou motor, sobretot en circuits com els de Xangai amb rectes llargues. Tot i això no ens hem de precipitar. Prefereixo que, quan arribi el motor, sigui competitiu i no tinguem cap problema", ha explicat Pedrosa.

En aquest sentit, el pilot de Castellar ha reconegut que aquest matí ha tingut problemes per seguir el ritme de Rossi al circuit de Xangai. "Hem tingut un problema amb la recta del darrere. La moto es passava de voltes. Al final, la moto ha començat a ser dura amb el canvi de marxes i he decidit baixar el ritme".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut