Madrid

Pedro Sánchez: "La millor manera de defensar la Constitució és renovar-la i actualitzar-la"

El líder del PSOE es mostra convençut que la reforma de la Carta Magna s'obrirà pas

RedaccióActualitzat

En la recepció oficial amb motiu del dia de la Constitució que es fa al Congrés dels Diputats, el líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha dit que la millor manera de defensar la Constitució és renovar-la i actualitzar-la:

"La millor manera de reivindicar i defensar la Constitució és renovar-la i actualitzar-la als paràmetres del segle XXI"

A preguntes dels periodistes, Sánchez ha dit que pensa que la reforma de la Constitució s'obrirà pas malgrat les reticències del president espanyol, Mariano Rajoy, a obrir el debat que plantegen els socialistes.

Sánchez ha assegurat que pensa ser molt perseverant a intentar convèncer Rajoy que la millor manera de defensar la Constitució és amb una actualització.

Pedro Sánchez no ha volgut explicar quins són els següents passos que pensa donar, després que Rajoy hagi rebutjat posar en marxa la subcomissió parlamentària que va demanar dijous el PSOE al Congrés.

Com a "representant d'una generació que no va poder participar en el referèndum de l'any 1978", Sánchez ha volgut agrair a totes les generacions "que van fer possible l'impossible, que van construir i es van mobilitzar en favor de la concòrdia, la convivència, la pau i el progrés a Espanya".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut