Quim Paüls i Marc Gual, el segon capità de l'equip, han presentat la convocatòria. (Foto: FEP)
Hoquei patins

Paüls renova la selecció espanyola d'hoquei patins, que opta a guanyar el seu vuitè Europeu consecutiu

Quim Paüls ha facilitat aquest matí la llista de seleccionats per al pròxim Europeu d'hoquei patins, que es disputarà a Alcobendas. Cinc dels deu convocats són nous respecte a l'últim Mundial d'Angola, que va acabar amb triomf espanyol, com ha passat en tots els tornejos internacionals de l'última dècada. Tots els convocats, tret del corunyès Pablo Cancelas, són catalans.

Actualitzat

Quim Paüls ha facilitat aquest matí la llista de seleccionats pel pròxim Europeu d'hoquei patins, que es disputarà a Alcobendas. Cinc dels deu convocats són novetat respecte l'últim Mundial d'Angola, que va acabar amb triomf espanyol, com ha passat en tots els tornejos internacionals de l'última dècada. Tots els convocats, tret del corunyès Pablo Cancelas, són catalans.

Jordi Adroher, Jordi Bargalló, Pedro Gil, Marc Gual i Xavi Barroso són els repetidors respecte al llistat de campions del món de l'any passat a Angola. Ells seran la columna vertebral de l'equip a l'Europeu, que tindrà lloc del 14 al 19 de juliol a Alcobendas.

En canvi, entren a la llista Xevi Puigbí, que ja va jugar l'últim europeu, a més de Xavi Malián, Pablo Cancelas, Ton Baliu i Xavi Costa.

La selecció espanyola no només és la vigent defensora del títol, sinó que ha guanyat les últimes set edicions de la competició, a més dels 5 últims Mundials. La seva darrera derrota en competicions internacionals data del 2003. Des d'aleshores, suma 61 victòries ininterrompudes.

Els convocats són:

Porters: Xevi Puigbí (Moritz Vendrell), Xavi Malián (Coinasa Liceo)

Defenses i mitjos: Xavi Barroso i Marc Gual (FC Barcelona), Ton Baliu (Igualada), Jordi Bargalló (Coinasa Liceo)

Davanters: Pedro Gil i Pablo Cancela (Forte dei Marmi), Jordi Adroher (Barcelona), Xavi Costa (Reus Deportiu)

Anar al contingut