Barcelona

Pau Donés reuneix els amics contra el càncer, abans de parar per un temps indefinit

Luz Casal, Antonio Orozco, Rosana i Carlos Tarque, al primer dels dos concerts per ajudar a la investigació de la Vall d'Hebron

RedaccióActualitzat

Jarabe de Palo ha fet el primer dels dos concerts benèfics contra el càncer previstos a la sala Luz de Gas, a Barcelona, i ho ha fet acompanyat d'amics com Luz Casal o Antonio Orozco.

"Osti, avui farem coses molt xules", deia un Pau Donés d'esperit optimista abans de començar el concert d'aquest dimecres a la nit. Amb un auster acompanyament de piano va reversionar el seu repertori, despullant-lo.
 

 

Els diners recaptats aniran a ajudar a la investigació de la Vall d'Hebron contra el càncer, una malaltia que coneix bé, però que no l'obsessiona.

"Ara soc aquí, perquè, pensar on seré demà, això estarà dos dies petat, amb els amics... el càncer, bueno..."

Fa tres anys va pujar a l'escenari tot sol, però aquesta vegada, en aquest nou concert benèfic, ha tingut reforços de luxe. El primer, la cantautora canària Rosana. Després s'hi ha sumat Antonio Orozco. I, tot seguit, ha estat el torn de la gallega Luz Casal. També s'hi ha afegit una altra veu majúscula, la del cantant d'M Clan, Carlos Tarque.

 

Pau Donés s'acomiadarà aquest dijous a la nit de Barcelona, en el segon concert previst, que serà l'última actuació a la ciutat abans de fer una aturada per temps indefinit. Pau Donés estarà acompanyarat de Dani Martín i Manolo García.

Una nova nit amb duets de luxe, amb estrelles del pop i del rock, que suposarà un dels últims concerts de comiat a dues dècades de Jarabe de Palo.

Amb 52 anys, penjarà la guitarra i se n'anirà a viure a l'estranger. Després de tenir un càncer, Donés diu que no es retira, però que vol viure amb més tranquil·litat.

ARXIVAT A:
MúsicaCàncer
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut