Pau Donés anuncia que torna a tenir un tumor

El músic català mantindrà la gira prevista per al 2017

RedaccióActualitzat

El cantant Pau Donés ha explicat a través de la web de Jarabe de Palo que torna a tenir un tumor. Després d'un any net de marcadors tumorals i ara que està preparant un disc, gira i un llibre per a aquest any, va rebre la trucada de l'hospital amb què li confirmaven que els marcadors havien pujat de nou. Un escàner va confirmar que té un "petit tumor al peritoneu".

Aquest cop, però, el cantant manté els seus plans i Jarabe de Palo tornarà als escenaris al 2017. El 4 de febrer va estrenar la seva cançó "Humo", un tema dedicat "al seu gran amor, la vida".

El setembre del 2015, el cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, va anunciar que tenia un càncer de còlon i que l'havien operat a l'Hospital de la Vall d'Hebron. El vocalista ho va explicar també a través de les xarxes socials, on va indicar que cancel·lava tota la gira prevista a Espanya i Amèrica, que havia de començar el 15 de setembre d'aquell any.

L'artista va ser uns dels finalistes a Català de l'any per la seva manera d'afrontar la malatia i col.laborar per recaptar fons per la recerca científica.

L'abril del 2016 celebrava a través del seu compte de Twitter que estava net:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut