Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball (ACN)
Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball (ACN)
Barcelona

Patronal i sindicats demanen "estabilitat" a Catalunya i prometen "contribuir-hi"

Foment, UGT i CCOO col·laboren en la redacció del document "Pla Estratègic 2030" que impulsa la patronal catalana

RedaccióActualitzat

Foment del Treball i també CCOO i UGT de Catalunya han reclamat "estabilitat política, econòmica i social" i s'han compromès a "contribuir-hi". Ho han decidit aquest dilluns el president de la patronal, Josep Sánchez Llibre, i els secretaris generals dels dos sindicats, Camil Ros, de la UGT, i Javier Pacheco, de CCOO.

Foment i els dos sindicats pensen treballar conjuntament a partir del mes de gener per contribuir a l'"estabilitat política i institucional" a Catalunya que faci possible un entorn favorable al creixement econòmic i a l'activitat empresarial. Consideren "essencial" l'acció coordinada i tenen el propòsit de participar "molt activament" en la redacció del document "Pla Estratègic 2030", que el president de Foment ha proposat com un dels objectius "prioritaris" de la patronal catalana, segons s'esmenta en un comunicat.

Els tres actors s'han compromès a treballar "amb sentit d'unitat" i a promoure un missatge "de confiança" amb la voluntat de "convidar" les forces polítiques i el govern a "facilitar" l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat al Parlament.

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut