Madrid

Passatgers en peu de guerra contra Air Comet

Un nombrós grup de passatgers que ahir havien d'haver volat de Madrid a Lima, al Perú, han tallat aquest matí l'accés a l'arribada de la Terminal 1 de l'aeroport de Barajas. Els viatgers protestaven pels efectes del tancament de la companyia Air Comet.

Actualitzat
Els passatgers reclamen informació després d'hores d'espera a la terminal. Es tracta de ciutadans majoritàriament peruans però també hi ha equatorians i xilens. Tots ells amb plans per passar les festes de Nadal als seus respectius països d'origen.

Els usuaris d'Air Comet s'han manifestat amb crits com "volem volar, volem una solució" i s'han queixat que els telèfons d'informació que els han donat amb segell del Ministeri de Foment comuniquen permanentment.

La companyia Air Comet és propietat del president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials, la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán i del seu soci Gonzalo Pascual. Ahir aquesta companyia aèria va tancar davant la impossibilitat de pagar els seus deutes. Aquest tancament deixa al carrer uns 640 treballadors i deixa també sense vol unes 1.500 persones cada dia durant les pròximes jornades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut