L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, després de la Junta Local de Seguretat
L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, després de la Junta Local de Seguretat

Pas endavant perquè el parc comercial de Torre Salses de Lleida pugui continuar la seva tramitació

Actualitzat

ACN Lleida - Nou pas endavant perquè els promotors del parc de Torre Salses puguin continuar la tramitació del complex comercial i d'oci. Segons ha avançat el 'Segre', la junta de govern local de la Paeria de Lleida aprova aquest dimecres un tràmit, que tot i ser menor, obre la porta a la inscripció de la reparcel·lació dels terrenys al Registre de la Propietat, un pas necessari perquè els promotors puguin tornar a demanar la llicència comercial a la Generalitat. L'Alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha especificat que la modificació aprovada corregeix les "errades de caràcter tècnic" que s'havien detectat, i permetrà "avançar en la tramitació del projecte", que s'havia quedat encallat fen l'anterior legislatura.

El Govern va arxivar la llicència comercial a Torre Salses el febrer de l'any passat perquè la promotora Promenade Lleida no va acreditar la disponibilitat d'una de les parcel·les on s'havia de construir, que era de propietat municipal.

Ara, està previst que una vegada els promotors tornin a sol·licitar la inscripció de la reparcel·lació dels terrenys, la Paeria tregui a la venda la parcel·la, que representa un 13% de la superfície del complex. Llavors, podran adquirir-la i demanar de nou la llicència comercial a la Generalitat. Larrosa ha remarcat que l'aprovació del tràmit d'aquest dimecres respon a un tema administratiu "pur i dur" i que en l'àmbit urbanístic, la Paeria no hi té "res a afegir".

El projecte de Torre Salses ha portat part de l'anterior govern municipal al tribunals. L'exalcalde Miquel Pueyo i l'anterior tinent d'alcalde Toni Postius estan investigats arran d'una querella imposada per la promotora del complex comercial per presumpta prevaricació. Promenade considera que l'anterior govern municipal format per ERC i Junts va retardar el projecte indegudament.

Anar al contingut