El director de l'operadora de telecomunicacions catalana Parlem Telecom, Ernest Pérez-Mas, toca la campana a la borsa
Toc de campana de la sortida a la borsa de Parlem Telecom (ACN / Aina Martí)
Barcelona

Parlem surt a borsa per convertir-se en "operador de proximitat a nivell europeu"

Els objectius immediats són desplegar la fibra òptica en deu municipis catalans i desembarcar al País Valencià

"Benvinguts al llarg viatge". Amb aquestes paraules d'una cançó del grup Txarango, el conseller delegat de l'operadora de telecomunicacions catalana Parlem Telecom, Ernest Pérez-Mas, ha estrenat l'entrada de la companyia a la BME Growth (abans mercat alternatiu borsari, MAB).

L'objectiu és ser "operador de proximitat a nivell europeu", ha dit.

Aquest dimarts al migdia s'ha fet el toc de campana a la Borsa de Barcelona que escenifica l'entrada de Parlem Telecom, amb un valor inicial de 45,3 milions d'euros.

Parlem dona feina a unes 150 persones i, entre els projectes de la companyia hi ha com a prioritari desplegar la fibra òptica en deu localitats catalanes i el desembarcament al País Valencià al juliol amb una nova empresa després de fusionar-se amb dues empreses valencianes i una de catalana.

Mira en aquest vídeo com està el mercat de les telecomunicacions a Catalunya i el paper que hi vol jugar Parlem:

 

 

Creada el 2014, ofereix serveis integrals de telecomunicacions per a particulars i empreses a Catalunya i els seus voltants.

En l'últim exercici va superar els seu millor resultat econòmic, amb una facturació de 18,7 milions d'euros, un increment del 70% respecte al 2019, i uns beneficis d'11.000 euros, els primers de l'empresa en la seva història.

Parlem Telecom "porta l'ADN català per ser una empresa creada en territori català i que té molt present el país on és i la identitat catalana", ha dit Pérez-Mas.

L'operadora catalana és la tercera companyia que entra en el BME Growth des de començament d'any. A més, és la segona que hi accedeix des de l'Entorn Premercat després de fer-ho Cuatroochenta el 2020.

ARXIVAT A:
Borsa
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut