Marbella

Pantoja podria haver comprat propietats per blanquejar diners obtinguts il·legalment per Julián Muñoz

Isabel Pantoja no ha hagut de passar una segona nit a la comissaria de policia i està en llibertat després de pagar una fiança de 90.000 euros. La "tonadillera" va sortir dels jutjats de Marbella després de declarar durant dues hores davant del jutge. Li imputen un delicte de blanqueig de diners i de frau fiscal, dins de l'"operació Malaia" contra la corrupció urbanística a la Costa del Sol. Durant la declaració li van preguntar, entre altres coses, per la compra d'uns terrenys a Fuengirola i l'adquisició de bestiar. Els advocats de Pantoja ja han anunciat que recorreran els càrrecs que li imputen.

Actualitzat

Eren poc més de les set del vespre quan Isabel Pantoja abandonava la Comissaria Provincial de Màlaga, després que la seva defensa va fer efectiu el pagament de 90.000 euros de fiança que li havia imposat al jutge. Una persona de l'entorn de la "tonadillera" va portar els diners embolicats en paper de diari i, poc després, la Pantoja va poder tornar a casa seva, on una gran munió de periodistes i curiosos l'esperaven.

Abans, la cantant havia declarat durant més de dues hores davant el jutge instructor del "cas Malaia", Miguel Ángel Torres. El jutge li imputa un delicte contra la hisenda pública i un altre de blanqueig de diners. Durant l'interrogatori, Pantoja es va declarar "absolutament innocent" i els seus advocats ja han anunciat que recorreran tots els càrrecs que li imputen.

De les acusacions que pesen sobre la cantant, n'ha parlat el fiscal general de l'Estat. Cándido Conde-Pumpido ha precisat que Isabel Pantoja està acusada de blanquejar diners obtinguts il·legalment pel seu company sentimental, l'exalcalde de Marbella Julián Muñoz. "La relació amb Julián Muñoz ha determinat que en les investigacions s'hagi arribat a la conclusió que hi pot haver hagut una utilització il·legítima d'importants fons en efectiu per a l'adquisició de propietats importants i que aquests fons podrien tenir un origen il·legítim". Aquests fons en qüestió no eren de la cantant, sinó que els hauria obtingut il·legalment amb operacions de corrupció a Marbella Julián Muñoz i ella hi hauria col·laborat adquirint propietats per blanquejar els diners.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut