Josep Pàmies, aquest dissabte a la Fira Alimentació i Salut de Balaguer (ACN)
Josep Pàmies, aquest dissabte a la Fira Alimentació i Salut de Balaguer (ACN)
Balaguer

Pàmies es desvincula de Dolça Revolució i diu que no pagarà la multa de 600.000 euros

El pagès de Balaguer, promotor de teràpies contra el càncer i l'autisme, se separa de l'associació que va fundar per no perjudicar-la

RedaccióActualitzat

El promotor de teràpies pseudocientífiques Josep Pàmies no pagarà la multa de 600.000 euros que li ha imposat el Departament de Salut per organitzar una conferència on es feia apologia de l'ús d'un producte prohibit, l'MMS (clorit de sodi), per curar l'autisme. Tot i les advertències de la conselleria, la va fer i la va difondre en directe per Facebook.

No és la primera sanció, en els últims mesos li han imposat dues multes més de 120.000 euros. A ell i a l'associació que va fundar, Dolça Revolució.

"Estic en bancarrota i, per tant, no puc pagar. Però seguiré recorrent per demostrar que la Generalitat s'ha equivocat. I anirem al tribunal contenciós administratiu i allí on faci falta, perquè ja n'hi ha prou de persecució absurda."

Per tot plegat, aquest dissabte ha anunciat que es desvincula de Dolça Revolució per no perjudicar-la. I també per protegir dels "atacs" les persones del seu entorn, com Teresa Forcades o el cardiòleg Manel Ballester.

"Jo he de continuar sol aquest camí, perquè arriscaré fins al final. No tinc res a perdre."

Ho ha anunciat a la Fira Alimentació i Salut, que es fa aquest cap de setmana a Balaguer. Una fira que va posar en marxa amb Dolça Revolució.

 

 

El president de Dolça Revolució, Francesc Rubió, ha assegurat que donen suport a Pàmies, però que emprenen una nova direcció basada en la importància de la medicina tradicional i els remeis ancestrals.

Rubió diu que respecten la trajectòria de Pàmies, però creuen que després de les últimes sancions cal extremar les precaucions dels missatges que es difonen.

 

ARXIVAT A:
Salut
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut