Cua de persones esperant torn per accedir a la platja del Canadell, aquest dissabte a Calella de Palafrugell (ACN)

Palafrugell tanca les platges per quart cap de setmana consecutiu per massa gent

A les 12 del migdia d'aquest diumenge ja no es podia accedir a cap de les 8 platges del terme municipal de Palafrugell perquè estaven plenes

Redacció / ACNActualitzat

Les mesures de prevenció i seguretat que s'apliquen a les platges de Palafrugell, al Baix Empordà, n'han reduït força l'aforament, de manera que l'accés es va tancant a mida que es van omplint.

Aquest diumenge a les 10 del matí ja n'hi havia 5 que no s'hi podia entrar, les més petites: la d'En Calau, la de Port Bo, la de la Platgeta, la de Port Pelegrí i la de la Malespina.

Les altres tres, la del Canadell, a Calella de Palafrugell, i les de Tamariu i de Llafranc, que són més grans, han trigat més a omplir-se.

Això no vol dir que els que han arribat més tard no puguin entrar-hi: desenes de banyistes fan cua als accessos esperant que marxi gent i quedi lloc lliure.

Control "essencial" que funciona

Ja és el quart cap de setmana consecutiu que això passa, des de l'últim de juny, i segons l'alcalde, Josep Piferrer, s'ha repetit cada dissabte i cada diumenge.

Piferrer ha assegurat que això demostra que les mesures adoptades "funcionen", i que el control d'aforament és "essencial", per la quantitat de gent que hi vol anar.

L'alcalde s'ha mostrat força satisfet amb el seguiment per part dels turistes de les mesures de seguretat, sobretot l'ús de mascareta, que considera molt generalitzat.

La platja del Canadell, a Calella de Palafrugell, el dissabte 20 de juny (ACN)

Problemes amb l'oci nocturn

Però està preocupat pels locals d'oci nocturn, on les mascaretes i les distàncies de seguretat no es respecten prou, tal com mostren alguns vídeos penjats a les xarxes.

Piferrer ha explicat que aquest divendres va reclamar als propietaris d'aquests locals que facin complir les mesures de seguretat als clients, sobretot els més joves.


 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut