Vacunació d'un sanitari de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, el gener (ACN/ICS)

Padrós demana posar ja la tercera dosi als sanitaris per "reforçar l'escut protector"

El president del Col·legi de Metges de Barcelona demana que tothom es vacuni i alerta d'un hivern "amenaçant" per les infeccions respiratòries

RedaccióActualitzat

Jaume Padrós, considera necessari "que els professionals i treballadors sanitaris rebin ja la tercera dosi contra la Covid-19".

En un fil de Twitter, el president del Col·legi de Metges de Barcelona i del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, defensa que "cal reforçar l'escut protector de la societat".

Argumenta també que "van ser vacunats ja fa molts mesos i estan i estaran molt exposats" aquest hivern, que ha qualificat d'"amenaçant per la previsió d'infeccions respiratòries".


Padrós alerta que la coincidència d'aquestes infeccions amb la pandèmia "probablement" obligarà a "retardar actuacions programades".

Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona, en una imatge d'arxiu(ACN/Elisenda Rosanas)

Per tot plegat, fa una crida a la "responsabilitat" de la població i demana que es vacunin les persones que encara no s'han vacunat.


Segona i tercera dosi de reforç

A Catalunya, la tercera dosi s'ha començat a administrar a les persones més grans de 70 anys, el 25 d'octubre, conjuntament amb la vacuna de la grip.

Aquest dilluns, a més, ha començat a administrar-se la segona dosi a les persones que es van immunitzar amb la vacuna de Janssen, monodosi.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Vacunes
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut