Iglesias diu que cal una renovació de la direcció i aposta per un estil "més coral"

Pablo Iglesias no es presentarà a la reelecció com a secretari general de Podem

El candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid va revalidar el càrrec fins al 2024

Pablo Iglesias ha anunciat que no es presentarà a la reelecció com a líder de Podem.

L'exvicepresident del govern espanyol i candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid diu que cal una renovació de la direcció i aposta per un estil "més coral", tot i que ha precisat que encara queda temps perquè es produeixi el canvi.

El secretari general de Podem va revalidar el càrrec el maig de l'any passat per un mandat de quatre anys, és a dir, fins al 2024.

En una entrevista a "La Hora de la 1" de TVE, Iglesias ha defensat "que no hauria" de tornar a liderar Podem després d'haver-se presentat tres vegades.

"Quan se celebri el congrés, és lògic que hi hagi una renovació. Tenim un sistema que garanteix que els càrrecs es vagin renovant."

El secretari general de Podem ha apuntat el seu relleu cap a un "equip de companyes més joves que s'han format molt bé els darrers anys" per tenir tasques de lideratge.

Iglesias ha destacat el paper de la seva successora a la vicepresidència del govern espanyol, Yolanda Diaz:

"Ho farà millor i portarà Unides Podem a un resultat millor. El seu lideratge aporta i suma més, i per mi aquest és el gran èxit del nostre espai polític".

En aquesta línia, el candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid ha apuntat que "els càrrecs i la comoditat no són fonamentals" i que el seu rol actual és "guanyar les eleccions a la dreta i la ultradreta".

ARXIVAT A:
Pablo IglesiasComunitat de Madrid
Anar al contingut